Honor Magic 2 teaser: Magisch design (video)

Damn, die phone is sexy
Is dit de toekomst van design?

Een nieuwe teaser van Honor’s Magic 2 geeft ons een goed idee van hoe de smartphone eruit gaat zien en met een extra scherp oog (en oor) worden nog meer interessante dingen onthuld.

Smartphones zien er doorgaans relatief vergelijkbaar uit, maar deze Honor neemt een loopje met design. Okay, de Oppo Find X had ook al een uitschuifbare camera, maar deze camera van Honor is vele malen eleganter. Nu maar hopen dat hij de toekomstige marteltest wél overleeft.

Verder bevat de Magic 2 een aspect dat veel smartphone-designers wanhopig nastreven: een body-display-ratio van nagenoeg 100%. Jazeker, door de uitschuifbare camera is de bovenkant van het scherm vrij van notch of balkje; alle sensoren en camera’s zitten in het schuifgedeelte verwerkt. Een andere oplossing is Samsung’s camera achter het scherm.

De Magic 2 krijgt een stevig 6.4-inch AMOLED display en een in-display vingerafdrukscanner. Onder de motorkap vinden we verder een Kirin 980 chipset (zoals in de Mate 20 (Pro)), 8GB RAM, 128GB opslagruimte en een 3,400mAh accu.

[gv data=”ko6o7u1SKAw”][/gv]

Binnenkort zullen we weten of Honor wederom een bullshit marketingstunt uithaalt en een flutproduct aflevert, of werkelijk met een vernieuwend, wellicht zelfs revolutionair design komt. Oh, en de teaser suggereert dat het merk met een eigen slimme assistent genaamd YoYo komt. Sterker nog, YoYo spreekt Engels, wat een global release zo goed als bevestigt.

Eind oktober komt het merk waarschijnlijk met alle officiële details en geruchten stellen zelfs dat het toestel dan zelfs uitkomt. Jullie hebben nog 6 dagen, Honor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *