HTC Vive VR-bril vanaf schrikkeldag te bestellen


Maar om virtual reality te kunnen kijken moet je nog langer wachten.

HTC mag dan wel op 29 februari de voorverkoop van de HTC Vive virtual realitybril openstellen, dat wil niet zeggen dat ze het apparaat dan ook meteen gaan versturen. Zoals je van HTC gewend bent wil het nog wel eens een leveringsdatum uitstellen. Dus als ze zeggen dat de Vive vanaf begin april geleverd gaat worden, dan nemen wij er even een korreltje zout bij.

Toch maakt HTC er ook wel een klein beetje een grapje van, want ze starten de voorverkoop op een dag die bijna nooit voorkomt: 29 februari. Eigenlijk zou het ding er al vorig jaar zijn, maar die lanceringsdatum werd gemist.

Toen vorige week Oculus als eerste naar buiten kwam met een lanceringsdatum en een prijs, moeten de lui bij HTC zich achter de oren hebben gekrabd om toch maar een datum te prikken. De datum is dan wel bekend, maar de prijs is nog niet bekendgemaakt.

Wat we wel weten is dat je een flinke computer moet aanschaffen om een spel met de Vive te spelen. HTC geeft ook aan dat ze dit apparaat eigenlijk belangrijker vinden dan hun smartphones. Maar ja daar hebben ze de bal dan ook al flink laten vallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *