Huh? Microsoft voorspelt goedkopere Playstations

Kijk mij eens goedkoop zijn
Het lijkt een beetje alsof Piet Paulusma een temperatuurstijging in je ijskast voorspelt, zo apart. Want hoe kan een baasje van Microsoft nou weten dat Sony de prijs van een Playstation wil verlagen?

Phil Spencer is baas van de Xbox divisie bij Microsoft, maar hij doet voorspellingen namens zijn Japanse concurrenten van Sony. Het klinkt apart, maar helemaal vreemd is het niet. Sony heeft immers in Japan onlangs de prijs van een Playstation 4 omlaaggeschroefd, terwijl de dingen toch al niet aan te slepen waren.

Hij baseert zich met zijn voorspelling op het verleden. “In het verleden hebben ze ook dit spelletje gespeeld, dus ik verwacht een prijsverlaging.”

Spencer verwacht dat Sony de nieuwe prijzen al volgende maand tijdens de Paris Games Week zal aankondigen, komt goed uit met de verhoging van Playstation Plus. Interessant is dat hij niet bang is voor de prijsverlagingen, omdat het goed voor gamers is. Lagere prijzen leiden tot meer verkopen van alle apparaten. Als dat zo is, dan vragen wij ons af waarom ze de prijzen niet meteen verlagen.

2 reacties

  1. mooi. voor sinterklaas toch maar is kijken voor een 4 om aan mezelf te geven. met drive club uiteraard. en the crew. of kan ik beter een x box one met forza 6 kopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *