Vrouw ontvangt iPhone 6s te vroeg en benchmarkt ‘m

Zo snel dat hij er eerder is
Wat doe je als de koerier met je iPhone 6s op maandag al voor de deur staat in plaats van op vrijdag. Juichen natuurlijk, je bent echt een van de eersten die er een heeft. En daarna draai je even een benchmarktestje.

Grafisch ontwerper Adrienne uit San Diego was deze keer de bofkont die haar iPhone nog voor de introductie ontving. Eigenlijk vraagt Apple de koeriers om ervoor te zorgen dat de pakketjes pas vanaf vrijdag worden afgeleverd, maar iedere keer glippen er toch een paar tussen het net door.

Daardoor is Adrienne nu al blij met haar nieuwe telefoon. Zelfs haar provider AT&T feliciteerde haar al met de vroege aankomst. Maar dat is niet het belangrijkste nieuwtje natuurlijk. Waar iedereen op zat te wachten is een benchmarktestje.

En ook daarvoor was Adrienne niet de lulligste. De Geekbench-resultaten toonden aan dat er een waarschijnlijk een multicore processor in zit: de single core score was 2.413 en in multicore modus 4.795. Daarnaast bleek er 2GB RAM in te zitten.

Als je zelf niet kunt wachten totdat je de tests kunt draaien moet je vrijdag in de auto naar Duitsland springen om daar een iPhone te bemachtigen. Anders is het gewoon nog een weekje wachten.

4 reacties

  1. Ik snap niet waarom mensen de s varianten altijd zo erg moeten hebben. Waarom wacht je nietbop een nieuwe versie nummer. Dan heb je echt een geheel ander telefoon.

    Zelf heb ik een iphone 6 plus. Ben benieuwd naar hoe de 7 uit gaat zien. Ik zal het zover het naar uitziet niet halen, aangezien ik nog dik tevreden bent met deze telefoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *