Instagram komt officieel met het beste idee ooit

Instagram komt officieel met het beste idee ooit
Ze zijn het toch niet verleerd om goede ideeën te verzinnen.

Instagram was ooit een supergaaf platform. Gebruikers die er jaren geleden bij waren kunnen dit ongetwijfeld beamen. Inmiddels is Instagram een werkgever voor vele influencers geworden. Niet langer draait het om mooie foto’s of inmiddels ook video’s. Tegenwoordig gaat het om likes en hoeveel comments je hebt.

Wat dat betreft heeft Instagram tijdens de Facebook F8 conferentie een hoopvolle uitspraak gedaan. De dienst gaat terug naar de basis en experimenteert in Canada met het idee om het aantal zichtbare likes weg te halen. Alleen de poster zelf kan zien hoeveel likes zijn of haar foto/video heeft. De officiële aankondiging is daarmee een bevestiging van eerder nieuws.

Met dit idee hoopt Instagram dat het weer gaat om de kwaliteit en niet om de kwantiteit. Dat het niet langer belangrijk is dat de ene foto 70 likes heeft en die van een ander 400. Lekker belangrijk, geniet van de content en niet hoeveel likes iemand heeft. Dat we dat nog eens konden horen van een Amerikaans bedrijf! Wellicht is het een reactie op het “Instagram-ei” die het record aantal likes van Kylie Jenner wist af te pakken..

Foto: Instagram babe Drisana Sharma, een dame die het moet hebben van haar likes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *