Instagram laat je ongestoord de ‘viezerik’ uithangen

Here's Johnny!
Geheimzinnig verhalen van anderen verzamelen is geen probleem.

Op een platform als Snapchat krijgt een poster een notificatie als iemand anders een screenshot maakt van je post. Stel, je deelt een intiem kiekje dan ben je elk geval op de hoogte dat je op de smartphone van een ander komt te staan.

Instagram heeft met Stories een rip-off van Snapchat gemaakt. Echter, het sociale platform geeft geen waarschuwing naar de ander wanneer jij een screenshot maakt van een story. Nu is Instagram niet het platform om intieme kiekjes te delen, maar je bent een behoorlijke creep als je bijvoorbeeld een screenshot maakt van iemand in badkleding.

Die gedachte hadden ze bij Instagram ook en daarom waren ze intern bezig met het testen van de mogelijkheid om een waarschuwing af te geven. Tegenover BuzzFeed News is echter officieel bevestigd dat de feature er niet gaat komen. Creeps kunnen dus ongestoord screenshots maken van Stories, zonder dat een ander dit te weten zal komen.

Eén reactie

  1. Als je zo aandachtsgeil bent om sexy foto’s op internet te zetten moet je ook niet zeiken als iemand die foto’s vervolgens screenshot of opslaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *