Interlagos komt naar Gran Turismo Sport

GT Sport
Virtueel losgaan op de Braziliaanse baan kan straks in Gran Turismo Sport.

Naast de Formule 1 in het echte leven kunnen we ook straks digitaal genieten van Autódromo José Carlos Pace. De officiële foto van het circuit in het spel circuleerde op sociale media en refereerde naar een artikel op een Spaanstalige website, aldus GTPlanet. De groengele kerbstones maken meteen duidelijk dat we met Interlagos te maken hebben.

Het Braziliaanse circuit zal de vierde toevoeging zijn aan Gran Turismo Sport als het gaat om real-life locaties. Andere banen in het spel uit het echte leven zijn de Nürburgring Nordschleife, Brands Hatch en Willow Springs.

Naast een aantal echte locaties kent Gran Turismo Sport ook een reeks fantasiebanen. Onder andere New Dragon Trail and Blue Moon Bay, om twee voorbeelden te noemen. Deze twee banen zijn ook speelbaar in de closed beta van het racespel. GT Sport komt later dit jaar naar de PlayStation 4. Maximaal voorbereiden op de komst van Interlagos naar de serie doe je door DEZE trackguide te lezen.

17 reacties

  1. hoe duur is het? Of is dat nog niet bekend? Want tegenwoordig zijn veel nieuwe spellen voor PS4 rond de 70 euro en dat vind ik een beetje veel eerlijk gezegd!

  2. Ik ga eerst aankijken of ze de vreselijke motorgeluiden hebben aangepakt. Want nog een reeks met dezelfde zoemende monotone soundtrack kan echt niet. Zeker niet anno 2017.
    Ik vrees het ergste helaas

  3. Ik speel zelf de closed beta van Gran Turismo Sport en moet zeggen dat het erg realistisch is. Assetto Corsa en Project cars heb ik ook en dan is Gran Turismo Sport een flinke stap vooruit weer. De hele omgeving om het circuit leeft ook. Je ziet bijv marshalls met geel vlaggen als er gewaarschuwd wordt. En zo zien de bomen er ook echt uit. En de autos al helemaal. En vond het geluid erg goed persoonlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *