iOS 11.1.1 moet deze absurde bug verhelpen

iOS 11 bracht een zee van problemen met zich mee... Get it?
EA[?]ndelA[?]k!

iOS 11 is in tegenstelling tot veel updates van Apple’s besturingssysteem geen groot succes. Niet alleen gaat de adoptie van iOS 11 lang niet zo snel als men dacht, maar het besturingssysteem zorgde ook nog eens voor absurde bugs. Zo hadden sommige gebruikers last van een bug die de letter ‘i’ in een ‘A’ (of ‘A[?]’) veranderde. iOS 11.1.1 moet onder andere dat probleem oplossen.

De absurde bug maakte het voor ongelukkigen praktisch onmogelijk om een normaal berichtje te versturen. iOS 11.1.1 is een hotfix die ervoor moet zorgen dat die bug in elk geval Apple-fans niet meer teistert. Overigens beschreven we in het hierboven gelinkte artikel ook al hoe je de bug tijdelijk kon omzeilen. Dat is nu niet meer nodig.

Ook hadden sommige gebruikers last van Siri. Althans, een gebrek aan de virtuele assistent, want door een bug zou Siri niet meer reageren op ‘Hey Siri’. Ook dat probleem moet voorlopig verholpen zijn. Maar daar houdt het helaas nog niet op voor de bug fixers van Apple.

Zoals we in dit bericht al beschreven, lijkt iOS 11 desastreus te zijn voor de batterijduur van vele iPhone’s. Ook zijn er berichten die de problemen met iOS’ rekenmachine aankaarten. Wanneer Apple met iOS 11.2 de grotere, systematische problemen van iOS 11 gaat oplossen, is nog niet bekend.

Tot die tijd lees je in dit artikel over iOS 11 naast alle nadelen uiteindelijk wel sneller is dan iOS 10. Ook check je hier hoe het kan dat Apple’s gloednieuwe besturingssysteem nu al weer gehackt kan zijn.

2 reacties

  1. En het wordt alleen maar erger bij Apple …
    Als trendsetter konden ze nog een focus leggen op kwaliteit, nu ze een trendVOLGER geworden zijn en focussen op het weghalen van dingen lopen ze inmiddels duidelijk achter de koplopers aan.
    Hierdoor is er weinig tijd voor perfectie en dat begin je de laatste 2 jaar te merken.
    Zowel op software als hardware gebied.

    Noem mij een zeikerd, de fixes, issues, fails, en boze/teleurgestelde apple fans zeggen mijn inziens genoeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *