iPad Pro kopen? Dat is dan €1.000

Iemand interesse in een iPad Pro met stylus?
Exclusief toetsenbord en stylus.

Het lijkt erop dat Apple de maxi-variant van de iPad in de markt gaat neerzetten als een volwaardige laptopvervanger. Vergelijkbaar met wat Microsoft met de Surface (Pro) heeft gedaan. Bronnen melden aan 9to5Mac dat het instapmodel van de iPad Pro een opslagcapaciteit van 64 Gb krijgt. Daarnaast komt er ook een 128 GB-versie beschikbaar. De vanafprijs van dit 12,9-inch tellende speeltje? Die komt in de buurt van nieuwe MacBooks te liggen. Oftewel zo’n 1.000 euro.

toetsenbord tegen betaling

Bij een volwaardige laptopvervanger hoort uiteraard een toetsenbord. In lijn met wat eerdere geruchten zeggen komt Apple inderdaad met een fysiek toetsenbord. Ook een stylus – in 2007 nog amicaal door Steve Jobs verguisd – ontbreekt niet bij de iPad Pro. Deze twee accessoires worden echter niet standaard meegeleverd met de iPad Pro. Maar hé, dat had je waarschijnlijk ook niet verwacht.

Apps draaien naast elkaar

De iPad Pro zal naar verluidt op een speciale versie van besturingssysteem iOS draaien, waarbij twee volledig apps naast elkaar kunnen worden gedraaid. Ook wordt er een nieuwe processor toegepast. Hoe dat er allemaal uitziet zien we morgenavond echter al, als Apple de tablet onthuld op het Apple Event waar ook de nieuwe iPhones en een Apple TV worden aangekondigd.

2 reacties

  • @mike0709: Heel simpel, het is nieuw en hip want opvallen doet zo’n grote tablet.
   Lang niet alle Apple hardware wordt verkocht omdat het zo handig en extreem functioneel is, zie de Apple Watch, Apple TV, etc.

   Daarbij is een leuke Mac van 300-400 euro tenminste jaren oud en dan is het steeds lastiger werken qua snelheid met de laatste OS updates.

   Apple doet erg zijn best om oude hardware te laten uitfaseren. Logisch want ze kunnen steeds meer en de consument verwacht steeds meer van software.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *