iphone 12

Releasedatum iPhone 12 en renders iPhone 12 pro gelekt

iphone 12

Renders iPhone 12 Pro en releasedatum iPhone 12 gelekt voor evenement.

Later vandaag houdt Apple haar launch-event voor de iPhone 12 serie. Na veel commotie erkende men vertraging in de lancering en levering. Hierdoor blijft het spannend welke van de iPhones uit de serie als eerste geleverd zal worden. Een gelekte advertentie biedt duidelijkheid.

Dan kunnen we de iPhone 12 verwachten

De bekende insider Evan Blass wist namelijk de hand te leggen op een emailcampagne-advertentie. Deze zie je hierna.

Als je de advertentie helemaal bekijkt zie je dat de voorverkoopt loopt tot en met 20 oktober. Dit valt op een dinsdag. Aangezien Apple producten het liefst op vrijdag lanceert en ook de producten klaar moet maken die deze dinsdag op het laatste moment besteld zijn verwacht men de lancering op 23 oktober. Wanneer de iPhone 12 Pro volgt is nog niet bekend, maar we weten wel wat je kunt verwachten..

Renders iPhone 12 Pro ook gelekt

Als we de ontwerper Michael Ma mogen geloven hebben we daar nu een beeld van. Hij deelde namelijk de renders die hij maakte. Deze zie je hieronder.

Deze renders zouden wel eens dicht bij de werkelijkheid kunnen liggen. De achterkant komt namelijk overeen met het lek van het chassis dat wij gisteren deelden. Uiteraard hebben we pas zekerheid na het launch-event.

Zo volg je het Apple launch-event

Dit launch-event organiseert Apple later vandaag (15 september). In deze bijdrage zie je alvast welke onthullingen je kunt verwachten. Vanaf 19 uur Nederlandse tijd kun je het event volgen via het officiële YouTube-kanaal van Apple. Uiteraard zullen wij ook verslag doen, zodat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *