‘iPhone 5S in juli in de winkel’

iPhone 5S
Een uitgelekt document zou data bevatten over de lancering van de iPhone 5s. Wij hebben zo onze twijfels.

Het gaat om een gelamineerd papiertje van het Japanse telecombedrijf KDDI, bedoeld voor winkelmedewerkers. De rode tekst zegt (in het Japans, dus we gaan even mee met de info van Nowwhereelse.fr) dat pre-orders voor de iPhone 5S vanaf 20 juni worden aangenomen. Daaronder staat vervolgens dat men in juli begint met de uitlevering van de iPhone 5S.

iPhone 5S in juli in de winkel

Naast het feit dat dergelijke vodjes makkelijk na zijn te maken staat het haaks op de recente uitspraken van CEO Tim Cook, die zei in de herfst pas met nieuwe producten te komen. Aan de nadere kant: op 10 juni begint Apple’s Worldwide Developers Conference, een mooie gelegenheid om de opgepoetste iPhone 5 uit de doeken te doen.

Ook staat in de tekst dat de iPhone 5S met vingerafdrukherkenning, een 13 megapixelcamera en iOS7 wordt uitgerust. Geruchtjes die al tijden de ronde doen, en daarom makkelijk te verzinnen zijn. Afijn, oordeel zelf.

Nog geen reacties

  1. ik houd mijn hart vast voor de iphone 5S. want nu komt de hamvraag voor elke apple fanboy: kopen of wachten op de iphone 6. zeker nu er twijfels zijn over de lanceerdatum van de iphone6 wordt het erg lastig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *