iPhone 6s vrijdag vanaf 8:00u verkrijgbaar in Apple Stores

iOS 9 draait binnen een week op 50 procent Apple-devices
Als je als een van de eerste Nederlanders in het bezit wilt zijn van de iPhone 6s, dan doe je er goed aan vrijdag om 08:00u voor de deur van een Duitse Apple Store te staan.

Dan start namelijk de officiële verkoop van Apple’s nieuwe toestellen, de iPhone 6s en de iPhone 6s Plus. Je kunt natuurlijk in de rij gaan liggen, in de hoop dat er een toestel voor je op voorraad is, maar het lijkt ons slimmer om via de Duitse Apple-website een reservering te plaatsen. Dan weet je zeker dat het toestel van jouw voorkeur klaar ligt. Je bent dan overigens wel wat aan de late kant, want de iPhone 6s is al anderhalve week te reserveren.

De verkoop begint vrijdag in Australië, Canada, China, Duitsland, Frankrijk, Hongkong, Japan, Nieuw-Zeeland, Puerto Rico, Singapore, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Het lijkt erop dat we in Nederland een weekje langer moeten wachten, want in de wandelgangen doet 2 oktober de ronde als reële releasedatum. Dat lijkt ons nog wel te overzien.

Mocht je benieuwd zijn hoe het eraan toe kan gaan voor de release van een nieuwe iPhone, check dan vooral onderstaande video van Casey Neistat.

[gv data=”Ef_BznBwktw”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *