Is dit de beste uitschuif-camera van het moment?

Vivo komt met een kutreclame
Het merk onthult de uitschuifbare camera met een van de matigste reclames ooit.

Of je nu een fan bent van de notch, een grote balk, een regendruppel, een punch-hole of de uitschuifbare camera, het moge duidelijk zijn dat de smartphone-markt wat betreft camera-plaatsing ietwat verdeeld is. Wat je voorkeur ook is, tot dusver hebben we nog geen enkele uitschuifbare camera van deze kwaliteit gezien.

De Vivo V15 Pro krijgt namelijk een uitschuifbare camera van 38 megapixel, zo onthult het Chinese merk in een van de meest karige reclame-video’s die ik in tijden heb gezien. Natuurlijk zijn al die smartphone-reclame’s een wassen neus, maar kun jij de gigantische plothole vinden?

Een knaap loopt over straat en ziet een (toegegeven prachtige) muurschildering. Hij pakt zijn toffe, gloednieuwe Vivo V15 Pro tevoorschijn om het prachtige kunstwerk vast te leggen. Met schwung en bravoure schuift hij zijn camera uit terwijl alle lady’s naar hem kijken. Hij schiet een foto met de gewone camera want de uitschuifbare camera is alleen voor seflies weggelegd. Zucht…

Alle gekkigheid op een stokje, dit is natuurlijk gewoon een slap excuus om de fancy feature te laten zien. Verder krijgt het toestel volgens geruchten een 6,4″-oledpaneel, een mid-range Snapdragon chipset, 6GB RAM en een drietal rearcamera’s,w aarvan de hoofdcamera seflies muurschilderingen fotografeert met een resolutie van 48 megapixel.

Ondertussen steekt Vivo hun budget (gelukkig) ook in andere producten en innovaties. Zo onthulde het merk recentelijk een smartphone die wellicht de plek van OnePlus zou kunnen innemen. Ook komt het Chinese merk met een toestel met een tweede scherm. Tot slot kun je, als je sceptisch bent over de uitschuifbare oplossing voor het camera-probleem hier de marteltest van de Vivo Next met eenzelfde technologie checken.

Het toestel wordt op 20 februari, enkele dagen voor het MWC 2019 onthuld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *