Is dit de nieuwe Samsung Galaxy S11? [video]

samsung-galaxy-s11
Wellicht is de definitieve uitvoering nog mooier.

De Samsung Galaxy S11 is voorlopig nog niet te verwachten. Het officiële Galaxy Unpacked event van dit jaar staat namelijk in het teken van de Samsung Galaxy Note 10 en de Samsung Galaxy Fold moet ook nog komen, maar toch doemen de eerste geruchten over de opvolger voor 2020 al op.

Het nieuwste paradepaardje van Samsung zou een all-screen beeldscherm hebben. Er is geen hatelijke notch voorzien, dus de vraag is waar Samsung dan de camera’s verwerkt. Men zou hiervoor een vernuftig pop-up systeem met 4 roterende camera’s gebruiken in lijn met het systeem dat we zagen op de Samsung Galaxy A80. Aan de specificaties van de camera te zien (12+12+16+13MP met diafragma’s variërend van f/1.5 tot f/2.4 met variabele sluitertijd) is er sprake van een hoofdcamera met een groothoek- en wellicht telelens.

Qua specificaties zou deze smartphone de naam vlaggenschip alle eer aandoen met Qualcomm Snapdragon 865 processor, 8 GB RAM werkgeheugen en 512 GB ROM opslagcapaciteit.

Er zijn altijd creatieve ontwerpers die naar aanleiding van de specificaties alvast een ontwerp maken van hoe een smartphone eruit kan komen te zien. Techconfigurations deed dit met de bovenstaande gegevens en het resultaat is een zeer indrukwekkende render. Als je dan bedenkt dat er ook nog sprake zou zijn van rondere hoeken, waardoor het beeld nog optimaler over het scherm valt lijkt er een zeer mooie smartphone aan te komen.

[gv data=”3_gMAZ8Ircs”][/gv]

Bron: T3.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *