Is dit de Samsung Galaxy Note 10 Pro? [video]

samsung-galaxy-note-10-pro
Een ontwerp om van te watertanden en prijs om van te huiveren.

Voordat de officiële teasers door een smartphone-fabriek worden gelanceerd maken partijen vaak al renders op basis van de ontwerpspecificaties die vooraf bekend zijn. Deze zijn meestal in de categorie ‘zo zou het kunnen zijn’. Een van de partijen die dat vaak doet is Onleaks en de ontwerpen die zij maken komen vaak erg treffend in de buurt van het daadwerkelijke ontwerp. Als dit voor de Samsung Galaxy Note 10 Pro (ook wel bekend als Samsung Galaxy Note 10 Plus) ook geldt worden we verwend. Dit concept van de Note 10 Pro, die geïnspireerd is op de succesvolle Samsung Galaxy S10 Plus, is gebaseerd op de volgende specificaties:

Specificaties Samsung Galaxy Note 10 Pro
Op het ontwerp zien we dat dit nieuwe topmodel van Samsung voorzien zal zijn van een HDR 10+ Dynamisch AMOLED QHD+ display van liefst 6,75″ met een gaatje voor de front camera. Aan de achterkant zien we een opstelling voor liefst 4 camera’s. Verder valt op dat het scherm licht gebogen is en dat de bij veel gebruikers zo geliefde 3.5mm audio jack het veld heeft moeten ruimen.

Volgens de geruchten zou de beeldschermresolutie 1.440 x 2.040 bedragen en zou deze smartphone voorzien zijn van, afhankelijk van de regio, een Snapdragon 855 of Exynos 9820 processor. Andere specificaties, zoals 12GB RAM opslagcapaciteit, een 4.500 mAh batterij met 45W fast charging mogelijkheid UFS3.0 opslag onderstrepen de premium ambities die Samsung met dit toestel heeft. Of deze uitvoering ook klaar is voor 5G is nog niet bekend. Wel is zeker dat Samsung in de nieuwe serie Galaxy Note ten minste één model produceert dat wel klaar is voor 5G. Filmpjes met conceptontwerpen voor de reguliere Samsung Galaxy Note waren er al eerder.

De planning is dat de nieuwe serie Samsung Galaxy Note 10 in augustus wordt gelanceerd en vanaf september in de verkoop gaat. Dat biedt veel kopers de gelegenheid om even te sparen. Met (volgens geruchten) een vanaf-prijs van € 880,- voor de reguliere uitvoering en € 970,- voor de Pro-versie is dat wellicht geen overbodige luxe.

[gv data=”DsshLtXN4rk”][/gv]

Eén reactie

  1. Vrees dat het zoals bijna alles tegenwoordig vrijwel niks meer een echte verassing is en we ruim van te voren weten wat het gaat worden.
    Is ook een beetje de reden dat al die release feestjes steeds minder boeien want eigenlijk weten we 95% al.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *