Is dit hoe de iPhone 6 moet worden? [video]

iPhone 6
En we noemen ‘m: de iPhone Air.

Althans, zo noemt designer Sam Becket zijn interpretatie van de volgende iPhone. De behuizing van de conceptuele iPhone Air groeide met 18 procent terwijl het scherm van 4 naar 4,7 inch ging en de randen verder verdwenen. Hieraan wordt een full HD resolutie van 1920 bij 1080 pixels gekoppeld, waardoor de telefoon een pixeldichtheid van 468ppi heeft gekregen. In de iPhone 5(s) is dit nog 326ppi.

De iPhone 6 AKA iPhone Air krijgt tegelijkertijd een afslankkuur. De dikte ligt voortaan op 7,0 millimeter, waarmee hij 0,6 millimeter dunner is dan zijn voorganger. Ook op specificatiegebied doet Becket een aantal voorspellingen, zo krijgt de iPhone Air een A8-processor, groeit het aantal megapixels van de camerasensor naar 10 en legt Apple een laagje saffierglas over het display. Het krasbestendige materiaal waarover nu al een half jaar wordt gespeculeerd en waar Apple fors in heeft geïnvesteerd.

Check ‘m zelf in onderstaande video en laat ons weten wat je er van vindt.

[gv data=”sPY5Bu67iY4″][/gv]

iOS 7.1 installeren

Over iPhones gesproken. Apple heeft zojuist iOS 7.1 beschikbaar gesteld. In iOS 7.1 zijn er op grafisch gebied kleine wijzigingen gemaakt en is er een fiks voor het herstartprobleem. Verder is de telefoon-app onder handen genomen en is het bel- of ophangicoon rond in plaats van rechthoekig. Ook het notificatiecentrum is geüpdatet. De achtergrond daarvan lijkt minder transparant en het is makkelijker te bedienen. Voor de iPhone 4’s die iOS 7 draaien zijn ook verbeteringen doorgevoerd.

Ook ondersteunt iOS 7.1 Apple CarPlay. Daarover lees je HIER meer, of bekijk onderstaande video.

[gv data=”l7Ewxw5KDa4″][/gv]

6 reacties

  1. een 10 megapixel camera is nu ook niet speciaal meer, de Galaxy S5 heeft zelfs 16mp en snelle shutter en de HTC One Ultrapixel’s

    over de batterij wordt natuurlijk weer niets verteld in dit concept.

  2. Als men voor FHD resolutie zou gaan zullen er heel veel apps niet geschikt zijn. Laat de hoeveelheid apps in de Apple’s app store nou net een USP zijn. Dat zullen de ontwikkelaars niet leuk vinden. Mocht er een resolutie verhoging plaatsvinden dan zou het eerder een rechtevenredige vermenigvuldiging van huidige 5(C/S) betreffen. Ik geloof wel dat de 16:9 beeldverhouding behouden blijft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *