Ja, Samsung Galaxy S20 serie komt in 2 varianten

Van de prijzen worden we helaas niet vrolijk.

De kalender richting 11 februari wordt steeds korter, dus het aantal onthullingen over de Samsung Galaxy S20-serie in aanloop naar het Samsung Unpacked event neemt snel toe. Ook worden de geruchten steeds betrouwbaarder.

Samsung Galaxy S20 serie in 4G en 5G

Inmiddels bevestigen de laatste lekken de gedachte dat de Samsung Galaxy S20 serie in twee varianten op de markt wordt gebracht. Zowel bij de instapvariant, de Samsung Galaxy S20, als de opvolger van de Samsung Galaxy S-serie, de Samsung Galaxy S20 + kun je kiezen uit een 4G-variant en een 5G-variant. Het belangrijkste vlaggenschip, de opvolger van de Samsung Galaxy Note serie biedt die keuze niet, deze komt naar verwachting alleen in 5G-variant op de markt.

De prijs van de Samsung Galaxy S20 is geen lachertje

Deze informatie leiden we af doordat de doorgaans betrouwbare insider Max Weinbach een update van de Engelse prijzen heeft gedeeld, waarin dit onderscheid naar voren komt. Schrik niet, want de prijzen zijn geen lachertje, al liggen ze iets onder zijn eerste inschatting.

Hoewel er nog niet veel bekend is over de Europese prijzen hoeven we dus duidelijk geen budgetvriendelijke variant te verwachten.

Uiteraard blijft dit speculatie. Nog even, want op 11 februari weten we alles.

3 reacties

  • @gregorius: 200 of 100 of 0, op welk netwerk heb jij 5G?
   Ik zie in Nederland voorlopig nog geen 5G netwerk, het (daadkrachtige) kabinet heeft nog geen besluit kunnen maken wie de leverancier zal wezen.
   Dan krijg je nog een aanbesteding.
   Als het geen Huawei wordt, dan kan het nog wel lang duren voor de andere partijen dit kunnen leveren.
   Dan heb ik het nog niet eens over de kosten wat wij met ze allen moeten betalen naar deze dure westerse partijen (dus geen goedkope Chinese partijen).
   Wanneer dit volledig operationeel op alle providers, praten we al al 10G!

   • @johank1: Ik woon in Zwitserland; rondom Zurich.
    Daar hebben we al 5g… en nog geen hond die erop zit. En het zit ook in mijn pakket.
    Heb ik het nodig op mijn phone; is 4g ooit te langzaam? Eigenlijk niet; alleen in 1 tunnel, maar daar zal ik ook geen 5g halen. Maar goed, voor die 100 euro extra; prima.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *