‘Kanye West dist Tidal, verkoopt album exclusief aan Apple’

Kiest Kanye West voor Apple Music?
De eerstvolgende ontmoeting tussen Jay Z en Kanye West verloopt ongetwijfeld gezellig. De Tidal-baas moet namelijk toezien hoe zijn vriend in zee gaat met Apple.

West stond eerder dit jaar nog gebroederlijk naast Jay Z bij de introductie van Tidal. De streamingdienst kende echter een moeilijke start en kwam niet al te positief in het nieuws. Sterker nog: Tidal stond al snel bekend als een enorme flop, ondanks de steun van tientallen populaire artiesten.

West lijkt de eerste die het zinkende schip verlaat en kiest mogelijk voor Apple’s nieuwe platform voor de release van zijn nieuwe album, Swish. Hij verwijderde een paar weken geleden al zijn tweets over Tidal, terwijl Apple hem volgens HITS Daily Double graag zou strikken voor de lancering van Apple Music tijdens de WWDC.

Ook Florence and the Machine en Taylor Swift zouden zijn benaderd, dus we zijn benieuwd naar de bekendmaking van de plannen van Apple. Na 8 juni weten we ongetwijfeld meer.

Nog geen reacties

  1. Hoop dat dit geen trend gaat worden onder goede muzikanten, zoals Florence en de machine bijvoorbeeld!

    But then again: we kunnen altijd weer gratiz gaan downloaden hè, als de platenlabels en streamingsdiensten het ons op deze manier moeilijk gaan lopen maken…

  2. Ik hoop niet dat ik op een of andere manier perongeluk zijn kutmuziek te horen krijg op spotify maar als het bij apple blijft dan weet ik in iedergeval zeker dat ik niet bang hoef te zijn. Een muziekdienst van apple zal ik nooit van mijn leven afnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *