Kanye West is klaar met in-app aankopen voor kindergames

Kanye West
We betrapten de rapper op een zinnige uitspraak. Als ouder vindt hij het namelijk belachelijk dat een kind niet fatsoenlijk een spelletje kan spelen zonder in-app aankopen popups in beeld te krijgen op een tablet of telefoon.

De rapper laat zijn mening fel horen via Twitter. Zo zegt hij dat zijn kind elke 5 minuten een popup in beeld krijgt voor een aankoop met echt geld. En daar heeft de beste man een punt. Zijn ontwikkelaars soms niet een beetje doorgeslagen? Hoewel West goed is voor een waarde van 130 miljoen dollar is hij niet van plan North West te voorzien van allerlei upgrades binnen een game. Wat vindt jij? Heeft de rapper een punt?

Kanye West
Kanye West
Kanye West

Ouders die zelf hinder ondervinden van dit probleem kunnen bij sommige apps de meldingen voorkomen. Op de iPhone dien je naar ‘Instellingen’ te gaan en druk je op ‘Beperkingen’. Vervolgens stel je een pincode in en vink je de optie ‘Kopen vanuit apps’ uit.

Android gebruikers gaan naar ‘Instellingen’ in de Play Store app. Vervolgens druk je op ‘Verificatie vereisen voor aankopen’ en klik je op ‘Voor alle aankopen’ via Google Play op dit apparaat’.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *