Komt OnePlus weg met een nieuwe prijsverhoging?

Auteur: , 1 Reactie
Renders van de OnePlus 6

Hallo, daar zijn we weer met een nieuwe ronde OnePlus 6T-geruchten.

Deze keer gaan we het hebben over de verkoopprijs van de nieuwe toestellen, want MySmartPrice heeft de hand weten te leggen op de prijslijsten. We schreven eerder al wat de nieuwe 3,5mm-adapter moet gaan kosten en weten nu ook voor welk bedrag jij je de eigenaar van de OnePlus 6T mag noemen.

Het slechte nieuws: de OnePlus 6T wordt opnieuw duurder dan zijn voorganger. MySmartPrice meldt dat het instapmodel met 6GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte over de toonbank gaat voor 37.999 Indiase roepies. De OnePlus 6 (weliswaar met 64GB opslag) was verkrijgbaar vanaf 34.999 roepies. Reken je dat om naar euro’s, dan zal de OnePlus 6T hier zo’n 40 euro duurder worden en voor 559 euro over de toonbank gaan.

Het is de vraag hoe ver OnePlus kan gaan in de ogen van de fanbase van het merk. Eerder maakten de Chinezen al weinig vrienden door de koptelefoonaansluiting te schrappen, dus de prijsverhoging zal ook niet meehelpen.1 reactie

Telefoons worden ieder jaar duurder. Ook dus een Oneplus. Maar zij zijn, in vergelijking, nog altijd veel goedkoper. Dus mijn zege hebben ze nog steeds.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).