Koop nu Apple’s geschiedenisboek voor ‘slechts’ 300 dollar

Apple geschiedenisboekje
Ideaal wanneer je zelfs als Apple-fanaat niet meer weet wat je moet kopen.

Apple heeft ons in de afgelopen jaren vaak weten te verrassen met innovatie producten. Denk aan de iPhone, iPad, Macbooks en nog veel meer. Tegenwoordig is het allemaal wat minder spectaculair, maar desondanks mag het bedrijf uit Silicon Valley met trots terugkijken op haar verleden. Vandaar dat Apple het tijd vond voor een speciaal geschiedenisboek.

Het speciale boek genaamd ‘Designed by Apple in California’ is opgedragen aan het meesterbrein achter het bedrijf, Steve Jobs. In de bundel staan 450 foto’s van producten die het bedrijf de afgelopen 20 jaar ontworpen heeft. De foto’s zijn geschoten door topfotograaf Andrew Zuckerman.

Al met al een waar stukje nostalgie. Apple kennende mag het boekje met linnen omslag dan ook wat kosten: 200 dollar voor de kleine uitgave van 25 bij 32 centimeter en 300 dollar voor het grote exemplaar van 33 bij 41 centimeter.

Schrikken deze prijzen je niet af, dan heb je nog een obstakel te gaan: het boek is namelijk (nog) niet officieel te koop in de Nederlandse Apple-webshop en het is ook niet bekend of daar verandering in komt. Tot die tijd zul je het moeten importeren. Wij geven ons geld echter liever uit aan een écht nieuw Apple-product.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *