Lachen: Dief denkt onuitgebrachte OnePlus 9 Pro te stelen

Een dief probeerde recentelijk de OnePlus 9 Pro van een Indiase journalist te stelen. De beoogde smartphone is daarentegen nog helemaal niet uit!

Bestolen worden is nooit leuk, maar een journalist uit India heeft er wel een grappig verhaal aan overgehouden. Een dief probeerde namelijk de OnePlus 9 Pro van correspondent Debayan Roy te stelen. De crimineel realiseerde zich daarentegen snel dat de OP 9 Pro nog helemaal niet uit is. Hij gaf de smartphone vervolgens dan ook terug aan Roy…

Dief probeert OnePlus 9 Pro te stelen

Het incident vond plaats in de Indiase stad Noida, waar Roy de metro uit liep met een Samsung Galaxy S10 Plus, zo schijft MySmartPrice. De journalist was een berichtje aan het tikken op zijn smartphone toen deze plotseling uit zijn handen werd gegrist. De dief zette het op een lopen en de journalist rende hem achterna. Na een korte achtervolging stopte de dief en sprak de volgende woorden:

Man, ik dacht dat je de nieuwe OnePlus 9 Pro aan het gebruiken was.

De meeste dieven zouden blij zijn met een solide premium smartphone als de Galaxy S10 Plus. Maar deze crimineel was op zoek naar iets heel erg specifieks. Sterker nog, zijn beoogde buit was dusdanig specifiek, dat hij het beste naar het OnePlus hoofdkwartier had kunnen gaan. De buit is namelijk nog helemaal niet beschikbaar. De OnePlus 9 Pro komt later deze maand pas uit! Roy kwam er gelukkig slechts met de schrik (en zijn huidige smartphone) vanaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *