Leagoo S10: bizarre kopie van Huawei P20 Pro

Leagoo S10
Hoeveel kun je kopiëren van je concurrent?

We hebben een tijdje geleden kennisgemaakt met het fantastische en zeer originele merk Leagoo. Ter inspiratie had de Chinese fabrikant een klein beetje afgekeken bij Apple. Er was eigenlijk niets origineels aan het apparaat, dat een regelrechte kopie was van de iPhone X. Blijkbaar werpt het wel zijn vruchten af, want de nieuwe Leagoo S10 is weer geïnspireerd door een andere grootmacht.

De Leagoo S10 is namelijk een regelrechte kopie van de Huawei P20 Pro. Vrijwel alles lijkt één op één overgenomen van het vlaggenschip: de driedubbele camera, design, en zelfs de bijzondere kleurcompositie is overgenomen.

Leagoo smartphone line-up

Het enige voordeel wat de Leagoo S10 heeft, is de vingerafdrukscanner die zich onder het 6 inch grote scherm bevindt. Verder is er een Snapdragon 845 of Helio P60 processor aanwezig met 6GB RAM met 128GB opslaggeheugen of 8GB RAM en 256GB aan opslaggeheugen.

In hoeverre de Leagoo S10 een serieuze concurrent wordt van Huawei, Samsung en Apple, weten we na 18 april zeker. Op die datum vindt de officiële onthulling van het toestel plaats op het Global Sources Exhibition-evenement in Hong Kong. ook andere fantastische kopietjes als de S9 en S9 Pro worden getoond.

Nog geen reacties

  1. Bij t postbedrijf waar ik vroeger werkte, hebben ze Leagoo telefoons in de omloop. Ze bieden ze aan voor de werknemer die geen (verstand van) telefoon hebben. De werknemer moet verplicht een telefoon hebben. Zodat t bedrijf de bezorger kan volgen via de app. Allejezus wat zitten ze vol met spam en ads.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *