Lekker DVD-screeners gepakt

Kuik
De iPhone van terrorist Farook is nog niet gekraakt, maar de man die in december The Revenant en The Peanuts Movie naar onze huiskamers bracht wel.

In december kwamen er opeens DVD-screeners van de allernieuwste films op de markt, variërend van The Revenant tot Spectre. Wat deze man daar mee te maken heeft is nog niet bekend (waarschijnlijk alles), maar voor wat betreft The Revenant en The Peanuts movie heeft hij bekend.

De held van dit verhaal is 31, komt uit Lancaster en is werkzaam in de entertainment-industrie. Deze barmhartige samaritaan heeft al bekend voor wat betreft bovenstaande twee films. De FBI zocht met man en macht naar de man die het had gepresteerd films op piraten-sites te krijgen nog voor ze in de bios waren te zien. De wereld is nu dus weer een stukje veiliger geworden. Deze Kyle Moriarty zou op het terrein van een filmstudio hebben gewerkt en daar stiekem kopieën hebben gemaakt, die hij uploaddde naar de Pass the Popcorn BitTorrent Tracker. Wat voor straf de heldhaftige rebel boven het hoofd hangt? Één van maximaal drie jaar. In de aanklacht van de feds staat alvast te lezen dat filmstudio Fox (The Revenant) ‘schade van ten minste 1.12 miljoen dollar’ zou hebben geleden. Banden met de releasegroep Hive-CM8 zou deze dappere strijden niet hebben.

2 reacties

  1. Ontzettende domme actie van deze man.
    Je weet toch dat de kans groot is dat je gepakt wordt en de boetes niet gering zal zijn.
    Ja leuk om op te scheppen dat je de eerste was. Maar niemand zal je helpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *