LG G Flex2: de nieuwe gebogen smartphone is hier

LG G Flex2
Sommige smartphones buigen onvrijwillig, maar de Flex-serie van LG is er juist op gemaakt. Nadat ze vorig jaar de G Flex introduceerde, is op de CES in Las Vegas een opvolger gepresenteerd.

De G Flex2 beschikt over een 5.5 inch P-OLED scherm, waarvan de resolutie is opgeschroefd naar Full HD (1920×1080 pixels) en de vernieuwde software biedt volgens LG nog meer handige functies zoals Gesture View en Glance View. De zelfhelende achterkant is ook weer toegevoegd aan de G Flex2.

De G Flex2 is de eerste telefoon met een Snapdragon 810-processor onder de kap, de nieuwste 64-bit Octa-Core CPU van Qualcomm en geoptimaliseerd voor Android 5.0. Grafische prestatie worden verzorgd door een AdrenoTM 430 GPU.

De camera schiet beelden in een resolutie van 13 megapixels en is voorzien van optische beeldstabilisatie en Laser Auto Focus, dat we voor het eerst op de LG G3 zagen, en verbluffend goed werkt, zo kunnen we uit eigen ervaring melden. Aan de voorkant is een 2,1 megapixel-exemplaar geplaatst. Het interne geheugen van 16GB / 32GB is uitbreidbaar met een een microSD-kaartje.

Buigbare telefoon

De buigbaarheid van de G Flex2 gaat verder dan de 700mm radius buiging van zijn voorganger. Hij heeft in elkaar overlopende rondingen variërend van 400mm tot 700mm aan de voor-, achter-, zijkant en de randen van boven naar onder.

De LG G Flex 2 is eind deze maand beschikbaar in Korea, waarna andere markten zullen volgen. Het toestel zal aanvankelijk verkrijgbaar zijn in twee kleuren: Platinum Silver en Flamenco Red. Prijzen zijn nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *