LG G2 Mini heeft een groot display

LG G2 Mini heeft een goot display
Na de G2 Pro is het tijd voor een gekrompen variant van LG’s vlaggenschip, de G2 Mini.

Met de LG Mini volgen de Koreanen de trend van de 4,3 inch Samsung Galaxy S4 Mini, de HTC One Mini en de Sony Xperia Z1 Compact. LG heeft echter nog een flink scherm van maar liefst 4,7 inch in de kleinere telefoon weten te krijgen, waardoor de randen erg dun zijn gebleven. Net als bij zijn groter broer.

Het design is in grote lijnen hetzelfde gebleven, met power- en volumeknoppen aan de achterkant in plaats van de zijkant. Hij draait op een Snapdragon 400-processor – dezelfde als in de Moto G – op een kloksnelheid van 1,2GHz. Het werkgeheugen bedraagt 1GB, de opslagruimte komt uit op 8 GB. De accu heeft een capaciteit van 2440mAh. De camerasensor komt uit op 8 megapixels aan de achterkant en 1,3 megapixels aan de voorzijde. De G2 Mini is 130 millimeter hoog en 66 millimeter breed.

LG G2 Mini

Het scherm komt met een resolutie van 960 bij 540 pixels, wat hem een pixeldichtheid van 234 ppi geeft. De G2 Mini draait op de niewste versie van Andoid (4.4 Kitkat) en komt in april uit in Nederland. Wat de prijs zal zijn is nog onbekend, maar denk aan een geduchte concurrent voor de Moto G, die je niet meer dan €200 kost. Hij wordt volgende week gepresenteerd op het Mobile World Congress in Barcelona.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *