Lijstje: 3 apps als je je verveelt

Zet die duimen maar aan het werk!
Zeg maar dag tegen de verveling!

Je kent die dagen vast wel: je verveelt je en er is niets te doen. Hoe handig is dit lijstje dan, waarin we je vertellen welke apps je sowieso door die saaie dagen heen gaan helpen.

1. Pokémon Go
Toegegeven; het is niet meer zo populair als in de zomer maar toch blijft het leuk om kleine monsters te vangen. Het zorgt er ook voor dat je eens van de bank afkomt en je hebt altijd een onderwerp om over te praten met je vrienden. En het is zo ontzettend verslavend om steeds maar een nieuwe Pokémon te vangen of een Pokéstop aan te klikken voor extra items.

De app is ook nog eens gratis (tenzij je extra coins moet hebben) en kost met de juiste instellingen niet zoveel internet als je zou denken.

Download ‘m hier voor iOs en hier voor Android.

2. Minecraft
Deze app is het kleine broertje van Minecraft op de computer. Je kunt er ongeveer hetzelfde mee doen als normaal, dus helemaal perfect voor een middagje op de bank hangen.

Vecht met monsters zoals een creeper of ga op zoek naar de loeizwam. Je kunt ook je eigen hutje op de hei bouwen en je richten op het groeien van je eigen groenten. Je bent sowieso al zoet voor een hele middag met dit spel.

Je kunt dit spel via de appstore of Google play downloaden voor €6,99.

3. Candy Crush saga
Een spel dat ontzettend populair was toen het net uitkwam. Nu is het vooral iets voor mensen die nog niet zo bekend zijn met een smartphone en er vooral spelletjes op spelen.

Toch is dit spel ontzettend verslavend en het houdt je nogal bezig (soms zit je drie weken in een level). Als je dus tijd over hebt, kun je het hiermee vullen.

Je kunt het spelen op een iPhone of een Android smartphone.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *