MAID: slimme oven die je zonder handen kunt bedienen

MAID: dit is de slimme oven van kickstarter
Tegenwoordig kunnen we zo’n beetje al onze huishoudelijk apparaten verbinden met onze telefoon en dankzij de MAID kunnen we ook de magnetron en oven aan dit rijtje toevoegen.

MAID is een project op Kickstarter en staat voor Make All Incredible Dishes. De oven komt zelfs met een lijst van recepten die gebruikers kunnen uploaden naar de database, zodat anderen er weer gebruik van kunnen maken tijdens het koken. Wanneer je bijvoorbeeld bezig bent met en dieet, dan houdt de oven daar ook rekening mee en geeft ‘ie zelfs waardevolle suggesties voor bepaalde maaltijden. Wanneer je klaar bent om je maaltijd te bereiden stelt de oven automatisch de tijd en temperatuur voor je in.

Daarnaast is het ook mogelijk om de oven te besturen met je stem. Erg handig wanneer je vieze handen hebt en niet even snel een knop kan omdraaien. De oven bereikte na 5 dagen op de crowdfundingwebsite al zijn doel van 50.000 dollar. Tot nu toe is er sprake van een prototype, dus het uiteindelijke apparaat kan nog veranderen. Als alles volgens plan verloopt, kan jij eind volgend jaar deze slimme oven een plekje in je keuken geven.

[gv data=”k4vZtIaDhoQ”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *