Man drogeert zijn vriendin zodat hij lekker lang kan gamen

Auteur: , 1 Reactie
Game controller

Insert misplaatste Bill Cosby-grap hier.

Een 23-jarige man uit Duitsland zat net lekker achter de Xbox toen zijn vriendin om tien uur ’s avonds van haar werk terugkeerde. Omdat de man bang was dat het daarmee gedaan was met het gamen dropte hij een slaapmiddel in haar thee. De vrouw zou daardoor 12 uur achter elkaar hebben geslapen. Dat schrijft het Duitse DerWesten.

De vrouw zou hebben geklaagd over de keiharde schietgeluiden die de hele tijd uit de TV kwamen. Ze had meer dan tien uur gewerkt en wilde graag ontspannen. Kan geregeld worden, dacht haar vriend, en hij deed stiekem een paar druppels van een zeer sterk middel in haar thee, dat de vrouw zelf al als slaapmiddel gebruikte. Vervolgens sliep ze tot de volgende middag.

Toen de vrouw uiteindelijk wakker werd gaf de gamer meteen toe dat het niet alleen de vermoeidheid was geweest die haar zo lang in slaap had gehouden. Tegen de rechter zei de vrouw: “Toen ik wakker werd en snel in de auto stapte en naar mijn werk reed, zat ik nog steeds te knikkebollen.”

Haar vriend gebruikte veel drugs. Dat was blijkbaar nog niet genoeg reden hem te dumpen, maar het drogeren was de spreekwoordelijke druppel. De rechter noemde zijn daad “een vorm van lichamelijk letsel met voorbedachte rade” en legde een boete van 500 euro op. De man heeft spijt betuigd en zou inmiddels tien maanden clean zijn. Welke shooter hij aan het spelen was is niet bekend.

Vrouwen die bang zijn dat hun vriend iets soortgelijks zal doen kunnen de pd.id aanschaffen, een apparaatje dat heel gemakkelijk vreemde vloeistoffen in je drankje opspoort. Een alternatief is om in plaats van een Xbox One een Nintendo Wii U in huis te halen. Dat vermindert het risico aanzienlijk.1 reactie

What did I just read? Hahaha, je schrijfstijl lijkt heel erg op Ronald Djeez van Fok.. :P

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).