Man hangt tegen bus, mensen flippen [video]


Hoewel het hier erg overduidelijk om een viral video voor Pepsi gaat, levert de straat-goochelaar Dynamo leuke reacties van het nietsvermoedende publiek op door relaxt tegen een rijdende bus aan te leunen. Waarom is dit opvallend? Het is een dubbeldekker en hij hangt tegen de bovenste verdieping.

Het is altijd grappig om de verschillende reacties van mensen te zien. Sommigen staren met ongeloof, terwijl anderen compleet kinds worden en gillen bij de aanblik. (Ja, Aziatische meisjes op 50 seconden, ik bedoel jullie.)

Uiteraard wordt dit alles gefilmd, zowel door camera’s op vaste punten op de stoep, als door de zwevert zelf met een smartphone. Ook trekt zo ongeveer iedereen zijn of haar telefoontje als de bus langs rijdt, welkom in de 21e eeuw.

Het moge duidelijk zijn hoe hij dit doet. Toch is het knap om te zien hoe het harnas wat aan de paal die uit de bus komt vast zit hem totaal niet hindert. Kwestie van een goede props-bouwer, en aardig wat spierkracht in je bovenlijf, denken wij.

[gv data=”G06xdAEYcjM”][/gv]

4 reacties

    • @hot12345: dat richting?

      Wat wil je eigenlijk weten? ik snap je zinsbouw niet zo goed. Hoe de truc werkt? Dat lijkt me vrij simpel. De arm waar hij zogenaamd de bus mee vast houdt is nep en deel van een constructie die aan de bus vast zit. Hij zit als het waren op die constructie die ook deels onder zijn kleding zit.

      Wel een leuke publiciteits-stunt. Maar goed dat er geen tegemoet komenden bus voorbij kwam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *