Marvel Spider-Man trailer krijgt aparte waarschuwing

Nice
Geen spoilers voor Peter Parker.

Nu de gemoederen zo hoog oplopen in het Marvel Cinematic Universe (MCU) en het einde van het tijdperk in zich is met Avengers: Endgame, moeten zowel fans als ook de makers zelf oppassen met spoilers. Eerder verwijderde Marvel bijvoorbeeld een karakter uit de Endgame-trailer om een andere film niet te spoilen. In de aankomende Spider-Man: Far From Home-trailer pakt de comic-gigant het anders aan.

Spider-Man: Far From Home, het vervolg op de zeer vermakelijke en door critici geprezen Spider-Man: Homecoming, zal de eerste film voor Marvel zijn ná Endgame. Dat brengt eventueel wat problemen met zich mee.

De aankomende trailer zou namelijk wat verklappen voor Endgame, een doodzonde voor fans die de film nog moeten checken. Daarom komt Marvel met een grappige oplossing voor de aankomende trailer van Spider-Man, zo meldt TrailerTrack.

Spidey zelf (of eigenlijk de acteur, Tom Holland) zal kijkers voordat de trailer begint een waarschuwing geven over de spoilers die het promotiemateriaal zal bevatten. Het zou bijna een Deadpool-achtige manier kunnen zijn om kijkers te waarschuwen.

De bovenstaande informatie geeft ons tevens een hint over wanneer de volgende trailer zal droppen. De regisseurs van Endgame, de Russo-broers, hebben namelijk een strikt anti-spoiler-beleid met de hashtag #DontSpoilTheEndgame. Tot en met maandag 6 mei zou niemand op het internet Endgame mogen spoilen. Dat zou betekenen dat de trailer voor Far From Home op 7 mei zou droppen.

Spider-Man: Far From Home komt begin juli uit. Check voor die tijd de eerste trailer voor de aankomende Spider-Man-film, inclusief een bijzondere superschurk. Trouwens, waarom moet het woordje ‘home’ per se in alle Spider-Man-titels?

Lees ook: De 9 box office records die Avengers: Endgame verpulvert

Foto @SonyPictures/Marvel

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *