McAfee: hack mijn crypto wallet en ik geef je 100.000 dollar

McAfee: hack mijn crypto wallet en ik geef je 100.000 dollar
De malle John McAfee laat weer eens van zich horen.

Internetberoemdheid John McAfee is er heilig van overtuigd dat zijn crypto wallet enorm veilig, zo niet de veiligste ter wereld is. Volgens McAfee is het onmogelijk om zijn wallet op Bitfi te hacken. Om daad bij woord te voegen, zegt John een beloning uit te delen van 100.000 dollar voor de eerste persoon die erin geslaagd om zijn wallet te kraken.

Er zijn serieuze spelregels verbonden aan de uitdaging van McAfee. Zo moet je zelf een Bitfi wallet openen. Zo gedaan zou je denken, alleen moet je niet vergeten dat het openen van een Bitfi wallet 120 dollar kost. Een flink bedrag, maar als je Bitcoins of andere crypto’s ten waarde van tienduizenden euro’s wilt beschermen is het natuurlijk een schijntje.

Daarnaast moet je crypto’s storten op je wallet en vervolgens moet je jezelf hacken. Als je dat gelukt is en je kunt bewijs leveren aan Bitfi/John McAfee dan is de 100.000 dollar voor jou. Een slimme truc om de klantenkring van Bitfi uit te breiden én om het bedrijf onder de aandacht te brengen. Mocht er toch iemand in slagen om de wallet te hacken, dan staat John McAfee wel met een mond vol tanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *