Met dit apparaat maak je in handomdraai bier

Met de Minibrew maak je de blits op elk feestje
Craft bier is populair. Met deze vernieuwde MiniBrew maak je nu wel heel makkelijk je eigen bier.

We schreven in 2015 al over de MiniBrew. Prachtige Nederlandse vinding waarmee je simpel je eigen bier maakt. Het apparaat was destijds vooral een duur prototype. Zeg nou zelf: 2.000 euro is een hoop geld voor een brouwapparaat.

De mannen van MiniBrew zijn echter terug en vastberaden de wereld te veroveren met hun handige apparaat. Allereerst is de MiniBrew fors goedkoper. Al voor 800 dollar heb je de MiniBrew thuis. En de mannen hebben flink wat verbeteringen doorgevoerd.

Zo heeft de MiniBrew een handige app die je helpt bij het samenstellen van je eigen bier en die je op de hoogte houdt van het fermentatieproces. Wat de MiniBrew misschien wel onweerstaanbaar maakt, is dat het biervat los te koppelen is en dat je dus 5 liter zelf gebrouwen bier mee kunt nemen naar een feestje of vrienden.

Je hebt dus ook geen gedoe hebt met lauwe flesjes en bieropeners, gewoon de pomp erop zetten en tappen maar.

Onlangs werd de Nederlandse start up gekozen tot 1 van de 25 meest veelbelovende tech start ups (Extreme Tech Challenge). Tevens won MiniBrew de Pitch Battle op de Nederlandse Ambassade in Lissabon tijdens de WebSummit november. Daarnaast staat het MiniBrew team op The International Consumer Electronics Show (International CES) in Las Vegas in jamuari, waar MiniBrew in het gfestationeerd is in het ‘Holland Paviljoen’.

[gv data=”i1-arKnxGGc”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *