Monument Valley passeert één miljoen downloads

Monument Valley
De prachtige puzzelgame Monument Valley is al meer dan één miljoen keer gedownload. Lees hier waarom je deze game absoluut niet mag missen.

Binnen een paar maanden na de release van de game, heeft ontwikkelaar Ustwogames haar investeringen in de game ruimschoots terugverdiend. In mei werd bekend dat de titel inmiddels 500.000 keer verkocht was, de recente release voor Androidtoestellen heeft blijkbaar genoeg nieuwe spelers opgeleverd om het dubbele te bereiken.

M.C. Escher
In Monument Valley bestuur je een kleine prinses, die een lange reis onderneemt door tal van surrealistische omgevingen. Trappen lopen ondersteboven naar beneden in de stijl van M.C. Escher en met jouw vingers sleep je muren en kantel je bruggen om een veilige doorgang voor de hoofdpersoon te creëren. Door subtiel gebruik te maken van geluidseffecten en muziek wordt een droomwereld gemaakt waarin je jezelf maar al te graag verliest.

Met al deze gekke bouwwerken probeert Monument Valley het middels optische illusies voor jou zo lastig mogelijk te maken om het einde van het level te bereiken. Constant worden er nieuwe elementen geïntroduceerd, zodat er altijd weer nieuwe obstakels zijn om je hersens over te breken.

Monument Valley is tijdelijk voor €1,79 te downloaden in de iOS-Store dankzij een speciale aanbieding. In de Google Play Store zul je €3,59 neer moeten tellen om deze fantastische puzzelgame naar je smartphone of tablet te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *