Mysterieuze OnePlus 5T teaser smaakt naar meer

OnePlus 5T
Een interessant plaatje waardoor je meer wil weten van het toestel.

De OnePlus 5 kende een alles behalve vlekkeloze eerste maanden. In hoeverre de problemen hebben gezorgd voor imagoschade, is moeilijk te zeggen. Wel is duidelijk dat het bedrijf met de nieuwe OnePlus 5T de geleden schade meer dan goed wil maken. In veel opzichten lijkt de 5T het toestel te worden wat de 5 had moeten zijn.

Eerder deze week zagen we via Weibo al een gelekte render van de OnePlus 5T. Het is echter moeilijk in te schatten of de afbeeldingen betrouwbaar zijn. Android Authority heeft vervolgens een nieuwe afbeelding ontvangen van de smartphone, afkomstig van een ‘zeer betrouwbare bron’.

OnePlus 5T

Aangezien het toestel nogal moeilijk te zien is in het officiële plaatje, hebben we hieronder een bewerkt exemplaar wat een beter beeld geeft van het OnePlus 5T design (via Reddit). Het lijkt te gaan om een 6 inch Full-HD-scherm met een resolutie van 2160 bij 1080 pixels en een 18:9 beeldverhouding.

OnePlus 5T afbeelding lichter

Hierdoor beschikt OnePlus’ nieuwe smartphone over een design wat aansluit op andere vlaggenschepen van dit jaar. Verder valt er een speaker te zien aan de onderkant en een stevig aluminium frame, vergelijkbaar met het vorige exemplaar. Wanneer deze krachtpatser het levenslicht ziet, is echter nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *