Nederlandse Netflix-serie heeft nu een trailer!

Nederlandse Netflix-serie heeft nu een trailer!
Check hier de eerste beelden van Undercover.

Een Netflix Original van Nederlandse komaf is een feit. Straks kunnen Netflix-abonnees over de hele wereld kijken naar Nederlands talent in vorm van onder meer Frank Lammers, Anna Drijver, Elise Schaap en Tom Waes. De Amerikaanse streamingdienst heeft nu een trailer van Undercover, zoals de serie heet, vrijgegeven.

In de trailer maakt de kijker kennis met XTC-producent Ferry Bouman (Lammers), zijn vrouw Danielle (Elise Schaap) en het undercover-duo Anouk (Anna Drijver) en Peter (Tom Waes). De serie Undercover is de eerste Vlaams-Nederlandse coproductie van Netflix. Naast de eerder genoemde namen zijn er ook bijrollen weggelegd voor onder meer Raymond Thiry (Penoza, Wolf & The Paradise Suite), Tim Haars (New Kids Turbo, Fake), Kevin Janssens (The Ardennes, Vermist) en Huub Smit (New Kids, Riphagen & Bro’s Before Ho’s). Undercover is geproduceerd door Jan Theys (Salamander), geschreven door Nico Moolenaar (Vermist) en geregisseerd door Eshref Reybrouck (Cordon) en Frank Devos (Chaussée D’amour). De serie won deze maand de juryprijs voor ‘Beste Serie’ op het prestigieuze Cinequest Film Festival. Het is nog niet bekend wanneer Undercover op Netflix te zien is, je kunt de trailer hieronder bekijken.

Eén van de grootste XTC-producenten in de wereld, Ferry Bouman, heeft een fijn leven in zijn villa op een campingterrein op de grens van België en Nederland. Dit comfortabele bestaan verandert echter drastisch wanneer twee undercover agenten Bouman’s territorium betreden, proberen zijn leven te infiltreren en zijn netwerk op te rollen.

[gv data=”eL-uiqfalMc”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *