Netflix’ Narcos is keihard terug

Narcos is terug en ditmaal in Mexico
Ditmaal in Mexico.

Netflix komt vandaag met een gloednieuw seizoen – eigenlijk ‘companion serie’ – van Narcos. Hoewel het in eerste instantie om een vierde seizoen zou gaan, is het uiteindelijk een losstaande serie geworden met de titel Narcos: Mexico. Wie zegt dat spannende drugsverhalen alleen in Colombia verteld kunnen worden?

In dit artikel vind je meer over deze serie, onder andere over de twee hoofdrolspelers en hun rol binnen het met drugs overgoten verhaal.

Ondertussen kreeg het raptrio Migos als zelf-uitgeroepen Narcos-fans alvast een voorproefje van het seizoen, mocht je nog niet staan te popelen om Michael Peña en Diego Luna te zien knokken in een kat-en-muisspel. Ze kregen een officiele first look van het nieuwe seizoen met nóg meer nieuwe beelden.

[gv data=”wUifSgM44_I”][/gv]

Narcos is NU beschikbaar.

Ondertussen is de streaminggigant klaar voor de feestdagen. Kan jij niet wachten om een lekkere feel-good-film te checken, dan leggen we in dit artikel uit hoe je die met wat simpele trucs kunt vinden. Toch meer van rauwe criminaliteit in het buitenland in je films en series? Check hier Netflix’ nieuwe Dogs of Berlin over agenten tijdens een uitbrekende rassenoorlog in Berlijn. Tot slot lees je in dit artikel waarom je Netflix binnenkort op een veel groter scherm gaat zien dan je ‘kleine’ 60-inch TV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *