Nexus 6 kopen? Volgend week is ‘ie in Nederland

Google Nexus 6
Motorola’s Nexus 6 ligt over een paar dagen in de Nederlandse schappen.

Na alle geruchten over het stopzetten van de Nexus-lijn, is Google met de Nexus 6 weer helemaal terug om te laten zien hoe je een Android-toestel bouwt. Een 5.96-inch display, 1.440 bij 2.560 pixels, 2.7 GHz quad-core Snapdragon 805 processor en een 13-megapixel camera. De Nexus 6 zit ramvol met bemmende specificaties, maar het door Motorola gebouwde toestel is daardoor ook meteen flink aan de prijs.

Het was alleen nog niet duidelijk wanneer we hier in Nederland onze handen om het gigantische toestel konden vouwen. Tech Data Mobile, de Nederlandse importeur van Motorola, laat weten dat ze hem vanaf volgende week gaan leveren. Iets dat overeenkomt met diverse listings op de sites van telecomaanbieders, die claimen de Nexus 6 eveneens vanaf volgende week uit te leveren.

De Nexus 6 met 32GB gaat weg voor 649 euro. De 64GB-variant kost 699 euro. Een stuk duurder dan wat we gewend zijn van Nexus. Zo was de Nexus 5 slechts 399 euro bij de release.

Nog geen reacties

  1. Heb zelf een Nexus 5, ben er zeer tevreden mee..

    Naja was.. Sinds die lollipop update is ie af en toe heulemaal de weg kwijt! Mja dat was een “verplichte” update. Voor de rest gaat ie als de brandweer en voor dagelijks gebruik ideaal. Maar die nexus 6 is behoorlijk aan de prijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *