Nieuwe films en series vanaf nu mobiel ontdekken op Netflix

Auteur: , Geen reacties
Netflix

Eindelijk is een langverwachte update hier.

Wie via de computer of televisie Netflix kijkt herkent het wel. Je wacht enkele seconden bij een serie en een korte preview van 30 seconden start. Erg handig bij een nieuwe serie of film, want zo krijg je kort te zien waar de content overgaat en kun je zien of het bij je past.

Op mobiel gebied was Netflix nog niet zover. Tot vandaag. De Amerikaanse streamingdienst rolt namelijk een update uit op iOS die mobiele previews kijken mogelijk maakt. Als een soort Instagram Story worden korte video’s over de serie, film of andere vorm van content weergegeven. Het is nu aantrekkelijker geworden om een nieuwe serie mobiel te ontdekken. Voorheen moest je het stellen met enkel een korte omschrijving. Wie echt benieuwd was, moest via YouTube een trailer kijken. Dat is nu dus verleden tijd.

Androiders moeten nog even geduld hebben. Netflix heeft gezegd te werken aan de versie voor het mobiele besturingssysteem van Google. De update voor Android volgt op een later moment.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).