Nieuwe generatie AirPods op komst

Als de geruchtenmolen het bij het juiste eind heeft, dan brengt Apple eind volgend jaar de nieuwe generatie AirPods uit. Ook de AirPods Max en AirPods Pro worden vernieuwd, alleen die laatste wat later, mogelijk 2025. Allemaal worden ze voorzien van USB-C aansluitingen.

Bloomberg spreekt anonieme bronnen

Anonieme bronnen van Bloomberg journalist Mark Gurman melden dat de nieuwe generatie AirPods op komst is. In totaal komen er dus drie nieuwe AirPods op de markt. De AirPods Pro worden de duurste en meest geavanceerde variant. Deze komt dus naar verluidt pas in 2025 op de markt. Onder de AirPods Pro komen nog 2 4e generatie AirPods uit. Deze vervangen de AirPods van de 2e generatie en de AirPods 3. De prijzen worden, zoals het er nu naar uitziet, vergelijkbaar met die van de huidige modellen.

De nieuwe AirPods zullen niet enkel van nieuwe ingewanden worden voorzien zoals de eerder genoemde USB-C aansluitingen. Ook het uiterlijk is volgens de bronnen van Gurman herzien. De nieuwe stijl is een mengsel te noemen van de AirPods 2 en AirPods 3. Dat betekent voornamelijk kortere steeltjes aan de onderkant en een verbeterde pasvorm. Aan het duurdere einde van het spectrum worden de nieuwe AirPods voorzien van actieve noisecancellation en een oplaadcase met een speaker voor FindMy-meldingen.

Apple plant “Scary Fast” evenement in

Afgelopen 30 oktober heeft Apple weer nieuwe productengelanceerd. Het bedrijf is volgens The Verge net begonnen met het verzenden van uitnodigingen voor het “Scary Fast” evenement. Volgens de geruchten gaat Apple nieuwe producten in de Mac line-up introduceren.

Er wordt ondertussen druk gespeculeerd over wat Apple precies tentoon gaat stellen. Er wordt gesproken over een nieuwe MacBook Pro en een vernieuwde 24 inch iMac voorzien van Apple haar nieuwe M3 chip. Apple heeft nog niets bevestigd. Vorige maand nog liet Apple tijdens het “Wonderlust” evenement de nieuwe iPhone 15 line-up zien aan de wereld. Dit feit, gekoppeld met de geruchten dat Apple’s voorraad aan 14 en 16 inch MacBooks aan het opdrogen is, lijken wel in die richting te wijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *