Nieuwe generatie Pokémon verstopt in Pokémon GO

Dick move of terechte vraag naar compensatie?
Kunnen we binnenkort Treecko, Torchic en Mudkip verwachten op onze schermen?

We moesten er een tijdje op wachten, maar eindelijk kunnen we de tweede generatie Pokémon vangen via Pokémon GO. Verder maakte Niantic de belofte waar over de legendarische Pokémon die we stukje bij beetje allemaal kunnen vangen. Alsof dat nog niet genoeg is, hebben dataminers een recente ontdekking gedaan waar ons hart sneller van gaat kloppen.

Deze mensen hebben namelijk flink gegraven in de Pokémon GO codes (via Reddit), waarin alle Pokémon van de derde generatie te vinden zijn. Ook de legendaries zijn niet absent in het lijstje. De namen zaten verstopt in een bestand dat over de incubators van het spelletje gaat.

Voordat je meteen op pad wil gaan om Luvdisc of Skitty te vangen, moeten we je teleurstellen: het gaat enkel om een tekstbestand, waardoor geen van deze monstertjes nog daadwerkelijk te vangen zijn in het spel.

Hoewel de Pokémon nog niet te vangen zijn, kun je er gerust vanuit gaan dat de derde generatie Pokémon staat te springen voor je. Deze dataminers hebben in het verleden namelijk ook de Raid Battles en andere informatie rondom legendarische monsters weten op te sporen. Kortom, nog even geduld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *