Nog meer frisse kleurtjes voor de budget iPhone

Gekleurde achterkantjes van de budget iPhone
Afgelopen zondag zagen we de eerste uitgelekte foto’s van de vermeende budget iPhone. Er is opnieuw een foto uitgelekt waarop nog meer frisse kleurtjes te zien zijn.

Naast de kleuren geel, rood en groen die we eerder zagen, nu ook wit en blauw (en wellicht zijn er nog meer frisse kleuren). Hoeveel verschillende kleuren er straks werkelijk in productie zullen worden genomen, moeten we afwachten.

Meer nieuws hebben we helaas niet voor je, anders dan de bekende geruchten. De grootste vraag daarbij is of deze goedkope iPhone ook naar Europa/Nederland komt. In de wandelgangen wordt namelijk gefluisterd dat deze telefoon vooral voor China en andere opkomende economieën bedoeld is. Landen waar de “reguliere” iPhone voor het merendeel van de smartphone kopers veel te duur is.

In landen waar de huidige iPhone reeds steevast als warme broodjes verkoopt, zou een budget iPhone deze markt alleen maar kannibaliseren. (via: nowhereelse.fr)

9 reacties

   • @dennis: Jup, wat ook een enorm succes was (NOT!). Dat is en blijft een duur betaalde Toyota iQ met een mooi jasje er omheen.

    Priemiejum en goedkoop (budget) gaan nu eenmaal niet samen want dan jaag je je klanten weg die wel voor de duurdere modellen gaan. Iets met status ofzo, PROEST!

    • @integraturbo: Dat is de spagaat waar Apple nu in zit. Ze willen liefst premium (en duur) blijven, maar lopen daardoor miljoenen potentiële smartphone kopers mis die door de concurrentie wel keurig worden bediend. Smartphone zijn momenteel nu eenmaal booming business. Een budget model doet afbreuk aan je premium imago, dus ik ben heel benieuwd hoe Apple dit gaat oplossen.

     • @dennis: Deze iPhone wordt “budget” vergeleken met de 5(s), dus niet “goedkoop”. Dus; waarschijnlijk te duur voor wat je er voor terug krijgt. Nog steeds ingrediënten om premium te zijn.

      Er zijn inmiddels zat top toestellen op de markt voor serieus weinig geld. Denk daarbij dat Huawei, LTE, Oppo, Xiaomi etc. echt aan de weg aan het timmeren zijn.

      Nee, ik zie de budget iPhone als een Toyota Prius op 20 inch lichtmetaal (kansloos)

     • @integraturbo: Tenzij Apple ‘m daadwerkelijk alleen in landen als China, India, etc. uitbrengt. Landen met miljoenen inwoners die zich geen dure iPhone kunnen veroorloven, maar waarvoor een budget iPhone plots een serieus alternatief kan zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *