Oeps. Samsung gooit Galaxy S4 mini even online

Samsung gooit Galaxy S4 even online
De officiële aankondiging van Samsung moeten we nog afwachten, maar in de appstore van de Koreaanse fabrikant was de S4 mini al even te zien. Het kan haast niet anders dan dat Samsung de telefoon vanaf deze zomer gaat aanbieden.

De S4 mini wordt een goedkopere, kleinere versie van het nieuwe topmodel waar Samsung er inmiddels er al meer dan 10 miljoen heeft verkocht. Eerdere geruchten dat de telefoon rond de zomer naar buiten zou komen sterken opnieuw aan, wat ze een voorpsorng zou geven op Apple, die ook op een budgetvariant zitten te broeden.

Screenshot van app.samsung.com, gemaakt door TGspot.
Samsung gooit Galaxy S4 even online

Eerder werd gemeld dat de 1.9 GHz Quad-Core processor van de Galaxy S4 in de mini-variant wordt vervangen door een 1,6 GHz Dual-Core processor. Ook de hoge resolutie van 1920 x 1080 daalt naar een schamele 960 x 540 pixels. De pixeldichtheid gaat daardoor van 441ppi naar 256 ppi. Wel krijgt de mini dezelfde dikte mee als de S4 (8mm).

2 reacties

  1. Stond laatst in de winkel en het meisje voor mij was dolblij met haar “S3″ *Die nieuwe kleine variant” pochde ze naar haar vriendinnen. Niet wetend dat het een slap aftreksel was van de echte S3.

    Fantastisch dialoog wat laat zien dat de cosument echt niet weet wat ze kopen. Marketing technische scherp in elkaar gezet door samsung

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *