Officieel: de nieuwe LG G6+ met draadloze laadfunctie

LG G6+
LG presenteert vandaag de G6+, de uitgebreidere variant op de G6.

De G6 is momenteel het vlaggenschip van LG. De Zuid-Koreaanse techgigant komt met een betere en luxere versie op de markt voor liefhebbers die nét wat meer features wensen. Er zit geen wereld van verschil tussen de G6 en de G6+. Zo is de processor hetzelfde, net als het display, de camera en de batterij.

Toch zijn er een aantal verschillen. Zo brengt de G6+ 128 GB aan opslag. De reguliere G6 moet het stellen met 32 GB aan opslag. Daarnaast komt de G6+ met DAC-ondersteuning. Zo kun je muziek luisteren in hoogstaande kwaliteit. Daarnaast kun je met de G6+ draadloos laden. Dit was met de Europese G6 nog niet mogelijk. LG laat je meteen optimaal gebruik maken van de DAC-ondersteuning. Bij aanschaf van de G6+ krijg je namelijk B&O Play oortjes geleverd.

De G6+ brengt twee nieuwe kleuren. Optical Marine Blue en Optical Terra Gold. Naast de nieuwe smartphone heeft LG ook een nieuwtje aangekondigd voor de huidige G6-bezitters. Er komt een software update aan voor de camera. De camera zal voortaan in staat zijn om je gezicht te herkennen. Daarnaast komt er een speciale batterij besparende modus en er komt voortaan een waarschuwing in beeld als je vinger de lens aanraakt.

De nieuwe LG G6+ komt in juli uit. In deze maand zal het techbedrijf ook de nieuwe update voor de G6 uitrollen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *