Officieel: dit moet je weten over Need for Speed Heat

Officieel: dit moet je weten over Need for Speed Heat
Yes, eindelijk weer een nieuwe Need for Speed!

Het was even stil bij Electronic Arts (EA). Een tijdlang kwam er elk jaar wel een nieuwe Need for Speed uit de koker van de uitgever, maar in 2018 bleef het akelig stil. De makers hebben de tijd genomen om een goed nieuw deel neer te zetten en vandaag is het doek getrokken van Need for Speed Heat. Het nieuwste deel dat dit jaar zal verschijnen.

De trailer van Need for Speed Heat doet sterk denken aan de game Need for Speed: ProStreet uit 2007. Diverse elementen en de vibe van de trailer geven die indruk. Van wat we van de trailer kunnen opmaken is dat tuning weer van belang gaat zijn in Need for Speed Heat. Ook is het zo dat je overdag én ’s nachts kunt racen. Een verbetering ten opzichte van Need for Speed uit 2017. In die game was het altijd nacht, tot kritiek van veel spelers. De game speelt zich in Palm City, een fictieve naam voor de zonnige stad Miami in Florida.

Dit is een geheel nieuwe open wereld vol straatracers. Spelers doen overdag mee aan de Speedhunters Showdown, een goedgekeurde competitie waarin je geld verdient om je high-performance auto’s in je garage aan te passen en te verbeteren. ’s Nachts riskeren spelers vervolgens alles om hun Rep te verhogen in underground-races waarin de politie over de straten jaagt om racers op te pakken en hun winsten in beslag te nemen.

Plaats een pre-order voor de Standard Edition en krijg een K.S Edition Mitsubishi Evolution X cadeau. Door de Deluxe Edition te pre-orderen ontvang je nog eens drie K.S Edition-auto’s (BMW i8 Coupe, Mercedes-AMG C63 Coupé, Chevrolet Corvette Grand Sport), toegang tot speciale kleding voor de Deluxe Edition en extra inkomsten voor de in-game valuta Bank en Rep. Iedereen die een pre-order plaatst voor Need for Speed Heat via Need for Speed Payback krijgt daarnaast 10% korting als een loyaliteitsbonus.

Echte gameplay is er nog niet te zien. Over vijf dagen zal EA gameplay onthullen tijdens Gamescom. Meer informatie volgt in een later stadium. Need for Speed Heat verschijnt 8 november op PC, PlayStation 4 en de Xbox One.

[gv data=”9ewiJJe_nYI”][/gv]

40 reacties

  1. Ik vond de vorige NFS redelijk geslaagd, vooral de opties om een auto te customizen in detail vond ik erg leuk. Alleen blijft de besturing en met name het driften ongelooflijk ver achter en overdreven arcade als je FH3 en 4 gewend bent. Maar ben benieuwd naar deze.

  2. NFS heb ik altijd de minder leuke versie van Midnightclub gevonden. Jammer dat Rockstar nooit meer een editie daarvan zal maken. Zelfs de laatste was er enkel om dat ze een beta test voor hun game engine nodig hadden voor GTA V.
    En een spel van EA games anno 2019.. . Ik kan nu al zeggen hoe het er uit ga zien EA kennende. 5 voertuigen beschikbaar in game. 500 extra voertuigen te verkrijgen via DLC en elke mod aan je auto’s zal je met echt geld mogen betalen. Nee bedankt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *