Officieel: Microsoft vertelt 21 januari meer over Windows 10

Microsoft komt 21 januari met Windows 10-evenement
Het lijkt erop dat het niet lang meer duurt voordat we meer te weten komen over Windows 10. Er komt namelijk een officiële presentatie aan.

Microsoft heeft uitnodigingen verstuurd voor een evenement dat plaatsvindt op 21 januari. De software-gigant belooft ons dan meer te vertellen over ‘the next chapter’. Dat komt goed uit, want tijdens de officiële Windows 10-presentatie heeft Microsoft nog lang niet alle nieuwe functies prijs gegeven.

The Verge verwacht dat Microsoft het vooral zal hebben over de features die zich richten op de consument. Daarnaast wordt er ook meer bekend gemaakt over het touch-interface, genaamd Continuum. Dit is vooral belangrijk voor mensen die Windows 10 op een smartphone of tablet willen gebruiken.

Het evenement is via een livestream te volgen, waardoor we ervan uitgaan dat we dit keer echt te zien krijgen hoe Windows 10 werkt op verschillende apparaten.

Nog geen reacties

  1. Bill Gates zei met collegetours dat Windows 9(!) weer echt als vanouds zou zijn, maar toch vernieuwend. Of hij was zich niet bewust van zijn foutje. Of het was geen foutje, en we krijgen toch iets van 9. :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *