Officieel: OnePlus 6T McLaren Edition

Officieel: OnePlus 6T McLaren Edition
Uit de nieuwe samenwerking tussen OnePlus en McLaren is dit toestel voortgekomen.

Gang is alles. Vraag dat maar aan een petrolhead. Dat komt wel goed met deze OnePlus 6T McLaren Edition, een extra gepeperde variant van de eerder gepresenteerde OnePlus 6T. De McLaren-editie weet zich op een paar vlakken te onderscheiden.

Officieel: OnePlus 6T McLaren Edition

Ten eerste komt het toestel met Warp Charge 30 technologie van OnePlus. Volgens de Chinese telefoonfabrikant betekent dit dat de batterij van de 6T McLaren Edition razendsnel kan worden opgeladen. In slechts 20 minuten tijd is de OnePlus er klaar voor om een volledige dag operationeel te kunnen zijn.

Daarnaast komt de smartphone met maar liefst 10 GB RAM geheugen. Dit heeft tot gevolg dat Android vloeiender en eenvoudiger kan multitasken. Bovendien hoeft de smartphone minder hard te werken, wat weer gunstig is voor de accuduur. Zo gigantisch veel werkgeheugen helpt ook bij het maken van 4k 60 fps filmpjes of het spelen van high-end games. Ter vergelijking: diverse ‘premium’ laptops beschikken over 8 GB werkgeheugen.

Officieel: OnePlus 6T McLaren Edition

Een OnePlus 6T McLaren Edition herken je aan de Papaya oranje randdkleur. Deze tint is ook verkrijgbaar op de auto’s van het Britse automerk. Naast het OnePlus-logo is ook het McLaren-logo te vinden op de achterkant van de smartphone. Verder heeft de achterzijde van het toestel een carbon-look.

[gv data=”Weo70DIq5RU”][/gv]

Al dat moois komt helaas met een prijskaartje. De OnePlus 6T McLaren Edition is vanaf 13 december in Nederland verkrijgbaar voor 709 euro.

24 reacties

 1. Schappelijke prijs. Het is niet meer dat OnePlus ‘goedkoop’ te noemen is maar ze bieden wel goede specs. Bovendien is een automerk op je telefoon plakken voor sommige een goed excuus om de prijs ineens omhoog te gooien naar 1500 euro *kuch* Huawei Porsche Design *kuch*, maar het verschil tussen de 6T en de 6T McLaren Edition valt erg mee.

  • @720s: en die prijs is ook nog te verklaren. Als de behuizing inderdaad van carbonfiber is gemaakt snap ik de meerprijs van €70 wel. Nog los van de bijzonder snellaadtechniek en de idiote hoeveelheid RAM.

   • @henk_he: ja, hierboven staat “carbon-look” maar op de site van Oneplus staat: “McLaren gebruikte als eerste carbon fiber in de Formule 1. Dit iconisch materiaal is subtiel verwerkt aan de achterkant van de OnePlus 6T McLaren.”

  • @moewat: Wel betere specs inderdaad. Maar de Galaxy telefoons zakken altijd redelijk in prijs gedurende het jaar en een S9 is inmiddels voor 550 euro te koop. Dus die is wel stukje goedkoper.
   Desondanks is de 6T een fantastisch toestel en overweeg ik deze zeker te halen.

  • @moewat: prijs is inderdaad beter. Maar of de specs nou beter zijn? De nieuwste snapdragons zijn ongeveer even krachtig als de A11 Bionic (die inmiddels al 1 jaar en nog wat maanden oud is). En dan heb ik het nog niet eens over de A12 gehad.

   En samsung? Ja. Ze hebben gave ideeën maar of je er wat aan hebt???‍♂️

 2. Ik hoopte op een volledig Papaya-oranje achterkant met het OnePlus-logo en McLaren logo in die toffe blauwtint die McLaren op hun racers gebruikt. Carbon met een Papaya randje is een beetje meh.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *