OnePlus 3 moet nog voor de zomer verkrijgbaar zijn

OnePlus 2
De OnePlus 2 ligt krap een half jaar in de winkels, maar al over een paar maanden moet de opvolger verkrijgbaar zijn. Het grootste nieuws: OnePlus claimt zijn deadline te gaan halen.

OnePlus-oprichter Carl Pei liet in gesprek met CNET doorschemeren wat zijn plannen zijn voor de rest van het jaar. De Chinese fabrikant lanceerde de OnePlus 2 in juli en het najaar volgde de OnePlus X. Het nieuwe vlaggenschip, de OnePlus 3, zou voor het einde van het tweede kwartaal gepresenteerd moeten worden.

“Ik hoop dat we onze gebruikers enorm kunnen boeien, zoals we ook gedaan hebben met de OnePlus One”, aldus Pei, die verder bevestigde dat de OnePlus 3 een compleet nieuw design krijgt. Daarnaast liet hij optekenen dat het bedrijf bij de lancering van de smartphone meer gebruik wil maken van traditionele marketing.

Of dat betekent dat de OnePlus 3 ook duurder zal worden vertelde hij niet, maar dat zou zomaar kunnen. Pei liet eerder immers weten dat de OnePlus-telefoons zo goedkoop zijn omdat het bedrijf geen miljoenen euro’s investeert in peperdure advertenties.

3 reacties

  1. Moederbedrijf Oppo zit keihard in de kinderarbeid, bij zichzelf en leveranciers.. dus zolang dat niet veranderd, blijft dit natuurlijk een onding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *