Nieuwe OnePlus 6T duikt op

Auteur: , Geen reacties
OnePlus

Verrassing!

Eerder dit jaar introduceerde OnePlus de OnePlus 6, de opvolger van de OnePlus 5T. De smartphone was een succes en het lijkt erop dat de Chinese smartphonefabrikant de eerdere strategie blijft aanhouden. Dit betekent dat een halfjaar na release een verbeterde versie van een toestel uitkomt met de T-benaming.

Vorig najaar zag de OnePlus 5T namelijk het licht en dat lijkt nu weer te gebeuren met de nog niet aangekondigde OnePlus 6T. De smartphone is opgedoken op het Eurasian Economic Commission (EEC). Met de registratie in Rusland is de verwachting dat het merk de 6T in oktober gaat presenteren. Op dit moment zijn er nog amper details bekend over de 6T. Qua uiterlijk zal het toestel nagenoeg gelijk zijn met de OnePlus 6, de T-modellen krijgen vooral onderhuids een upgrade.

De OnePlus 5 en 5T verschillen bijvoorbeeld op het gebied van schermresolutie, maar zijn op het gebied van RAM geheugen, camera en opslag gelijk. Als 6-gebruiker hoef je dus zeker niet te upgraden naar een 6T als deze straks op de markt verschijnt. Het is afwachten wat OnePlus in petto heeft voor deze 6T. (via Gadgets360)Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).