OnePlus 6T lanceerdatum en nieuwe features bekend

OnePlus
Genoeg innovatie voor een hoger prijskaartje?

Naast Samsung, Apple en Huawei is er voor veel smartphoneliefhebbers ook een speciaal plekje ingeruimd elk jaar voor OnePlus. De fabrikant, die onderdeel van BBK Electronics is, komt aan het eind van dit jaar wederom met een nieuw toestel op de proppen. Een nieuwe screenshot van de fabrikant toont ons bijzonder veel informatie over het toestel.

Tegen CNet heeft de fabrikant al bevestigd dat er een vingerafdrukscanner achter het scherm aanwezig zal zijn. Deze feature krijgt de naam ‘Screen Unlock’ mee. Om je toestel te ontgrendelen hoef je enkel je vinger op het scherm te houden. Zusterbedrijf Vivo was de eerste die een toestel met deze technologie mocht introduceren.

OnePlus 6T presenteerdatum en features

Op de screenshot is onderin ook een logo te zien dat vermoedelijk duidt op de aanwezigheid van een vingerscanner achter het scherm. Verder is de datum ‘woensdag 17 oktober’ te zien op het plaatje, verwijzend naar de lanceerdatum. Over dik een maand zal de OnePlus 6T hoogstwaarschijnlijk uit de doeken worden gedaan.

Als laatste valt op dat de resolutie van de screenshot met 2340 bij 1080 pixels opvallend is. De resolutie is hoger dan het scherm van de OnePlus 6, maar komt wel overeen met die van de Oppo R17. Dit toestel, afkomstig van zusterbedrijf Oppo, ligt ten grondslag van de nieuwe OnePLus 6T. Verwacht dus een langer scherm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *